Friday, April 1, 2011

curi masa sekejap

assalamualaikum..
wahwahwah..
selalu la plak aku update blog ni skrg ya..
rajin bebeno ko ya edu..
kehkehkeh..

ni tgh buat system bas aku jgk sbnrnya..
curi masa sikit..
sb td aku letak gambar kt sebelah kanan blog ni..
klu sape2 perasan ada pertambahan 2 keping gambar yang baru..
motiff letak gambar tu????
haaa sila la tanya insan yg suka femes2 skrg ni..
hehehe..(ampon pak cik)

aku ada nk kena buat poster utk projek bas aku tu..
aku suh pak cik komen n bg pendapat pasal poster tu nt..
nk tau dia ckp apa?
berikut adalah perbualan antara kami..

mak cik : pck..nt pck tgk poster mck buat n bg komen n pendapat tau..
pak cik : ada gmbr pck x dlm tu nt?
mak cik : ni poster utk projek bas mck la..nk mck letak gmbr pck sbg driver bas mahligai tu ke?
pak cik : xkisahla..asal ada gmbr pck..hahaha

adeyh pak cik aku ni..
nt mck wat poster utk konsert pak cik nk?
pak cik kn suka nyanyi..
hehehe..
kt situ mak cik taruk gmbr pak cik byk2 tau..
lepas tu pak cik print then tampal kt dinding bilik pak cik tau..
ekekekeke...
sorry pak cik syg..
saje nk gelakkn pak cik..
bosan sgt wat koje ni..
xsiap2..
suh pak cik tolong tp pak cik jawab "bleh..mck tlg sambung bleh apa"
mak cik dh tau jawapan dia..
bleh blah kn pak cik kn.. :D

adeyh pak cik..
sejak 2 menjak ni mak cik asyik gelak kt pak cik je..
xpyh dh mkn chewing gum wat senaman pp..
gelak ngan pak cik dh wat mak cik bersenam pp sekali..
hehehe..
malas dh nk merapu..
blog mak cik ni dh mcm blog pak cik dh tau..
asyik2 pasal pak cik..
hehehe..

gudbye everybody..
nk sambung buat bas..
eh system bas..

p/s : semoga cakephp aku ni xbg aku masalah..

0 kata-kata: