Saturday, October 30, 2010

kesinambungan dari status fb..

"akak masih anggap korang adik2 akak"..
mak aii..
cm status artis la pulak...
hehehehe..
dijadikan cerita mlm td someone add aku dlm fb..
tgk nama mcm pnah mpk sblm ni..
tengok mutual friend sorang..
iaitu adik kpd ex aku..
emm terpikir2..
nk tgk gmbr private la pulak...
profile pic nye gamba artis..
so aku pn approve..
lps approve bermula la sesi menyiasat..
tengok punya tengok..
eh mcm kenal..
mcm boy (adik lelaki ex aku)..
aku pun chat dgn dia..
tny la sedikit sebanyak..
rupa2nya betul...
dlm ati konfius gak nape la dia add aku..
yg adik pmpuan sorang lg tu mmg aku kwn lama dh ngan dia..
yg ni plak tiba2 muncul..
hehe..
so chatting la kami smlm..
borak mcm biasa..
tanya khabar..
borak2 as adik ngan kakak la kn..
dia ckp dia xtau pun pasal kakak ipar baru diorang..
dlm ati aku "ishh xkn la xtau kot"..
tp xpe...
aku masih anggap diorang ni adik2 aku..
aku xd pape dgn abg diorang..
xkn ngan diorang aku nk bermusuh..
aku pun x bermusuh dgn abg diorang cuma aku amek keputusan xnk teruskn berkawan dgn dia lg..
aku xbleh la..
dh elok2 kapel 3 tahun dia nk kt org lain then senang2 nk kwn dgn aku..
no no i xrela nyah..
cukup la aku baik dgn adik2 dia je..
diorang x salah..
yg salah aku ngan abg diorang je la kn..
so xnk pk panjang2..
aku teruskn je kawan ngan bdk2 tu..
akak anggap korang adik2 akak lg..
semoga pihak satu lg x pertikaikn tindakan aku..
aku bkn nk rampas adik2 dia..
just be friends..
hopefully benda ni xkn jadi issue satu ari nt..

0 kata-kata: