Sunday, October 17, 2010

N.com first wedding (Norin)






ni 1st wedding dlm geng N.com kitorang..
iaitu Norin..
sebelum ni aku dh pnah cite pasal Norin..
then ari jumaat ari tu lps setel sume2 keje utk jumaat kitorang balik temerloh naik bas..
smpai temerloh kol 8 mlm..
then cari hadiah utk Norin..
x sempat nk cari kt sini sb masing2 busy sgt2..
lepas cari hadiah kitorang balik..
separuh naik dgn parents Yah..
separuh lg naik dgn kwn Yah..
sebelum tu kitorang makan kt temerloh..
ikan talapia masak stim mmg terbaik!!!!
then balik umah siap2 n tdo..

esk pg bertolak kt keratong 7 umah Norin..
aku ngan kak de naik ngan parents Yah..
naik saga..
Yah, Kak Long, Munie ngan Nani naik kembara..
Yah yg drive..
smpai keratong 7 dlm kol 2..
bada n gang dh lama sampai..
diorang dari shah alam bertolak subuh tu..

Norin sgt cantik tau..
bila dia dh pakai baju pengantin tu aku tgk dia mcm matang sgt..
x mcm 2 minggu sebelum ni masa kitorang lepak sama..
seriuosly kitorang menangis kuar setitik dua air mata tgk Norin sanding..
yang betul2 nangis ialah Nani..
mana x sedih kwn satu geng dh melangkah alam baru..
Norin pn mcm nk nangis kt atas pelamin time tu..
sume mcm kuatkan semangat jgn nangis..
tp kitorang bahagia tgk Norin bahagia mcm ni..

sikit cite pasal Norin dgn Wan..
Norin ngan Wan dh lama kenal..
masa tu Norin keje kejap nk tgu result spm..
kenal Wan kt tempat keje tu la..
diorang kwn..lama..
Wan penah mtk kapel tp Norin xnk..
sb Norin pnah ckp kt aku yg dia syg Wan n dia xnk kapel ngan Wan..
dia takut klu dia kapel ngan Wan n klu diorang putus dia hilang terus Wan..
sb tu dia nk kwn je..
then smpai la 2 tahun lps klu x salah aku diorang start kapel..
then kawin la diorang skrg..

p/s : Norin sgt cantik kn.. :)


2 kata-kata:

ana said...

tahniah...

faten edura... said...

hehe..tq2..
sy pass ucapan tahniah tu kt kwn sy ya..