Sunday, October 3, 2010

aku x pnah buat sume ni..

sape cakap g shopping sorang2 x best..
best jgk kot..
jalan sorang2 xd gangguan then bleh pusing2 sesuka ati..

motif cite sume ni?
hehehe..
aku cuma nk cite yg aku kuar shopping sorang2 td..
itu pun nk kecoh?
actually ni 1st time aku kuar meronggeng sesorang tanpa teman...
sadis ke??
no no no..
kte kena belaja hidup sorang2..
pulak??

back to the story..
aku kuar td sb nk bayar bil celcom broadband..
alang2 tu rembat la satu dua benda..
aku x niat pn mcm akak TTM melben buat..
"sahaja aku kuar HANYA untuk bayar bil celcom broadband"
hehehe..
setelah membuat pusingan tawaf di plaza alam sentral akhirnya aku telah berjaya merembat :
1) selendang
2) selipar yg comel
3) eyeliner
4) softlan
5) shower foam
6) payung

wah..
aku telah bershopping sakan gitu..
tp benda tu mmg aku nk pakai pn..
so x membazir kn?
(ayat membela diri)

sebelum tu aku ada tgk2 kt pameran pengantin kt tengah2 pas tu..
belek album kawin tb2 tengok stu pasangan tu mcm pnah ku tgk je..
rupa2nya kwn kakak aku..
kak ila ngan encik sofi..
wah2 xsangka..
hehehe..
terus tgn ini meraba fon di dalam beg n call kakak ku..
berita ini perlu diberitahu..
hehehe..

aku pergi kejap je td..
kol 12 kuar then kol 2 balik..
sempat beli mcD sebelum balik..
smpai umah ara ajak g open house blok kt bawah..
makan free jgn ditolak..
so aku join ara,syafiq,bada,intan ngan penyu mkn kt bwh..
kenyang2 naik atas pulak..

wahahahaha..
hujung minggu ku yang seronok..

p/s : cuba tidak berpaling ke belakang lagi..

3 kata-kata:

ana said...

ok apa jln sorang2..leh belek brg lama mana kita suke...:)

cik ETTY said...

amboi shopping sakan nmpak. hee ;)
bilo nk tubik skali kitow ;0

faten edura... said...

kak ana : btul2..leh belek lama2 apa kita nk kn..sonok xpyh ikut org..

etty : buleh la tubik ramai2..oyak bilo then kito g dating..set..
:)