Friday, October 29, 2010

sy nk ini bleh x?


sy nk ni bleh x?
Nokia C3..
pink kaler..
nadirah ckp x kisah berkongsi kaler sama ngan aku..
hehehe..
emm betul ke HN^3 nk sama2 pakai C3 ni?
korang ni betul2 la..
tp nadirah myb betul la kn..
siap mimpi "BLACKDEBAB"..
hahahaha..
tengok la next sem HN^3 pakai apa..
hehehe..

then ni cite yg dh basi kot..
after sebulan aku clash aku dh dpt kekuatan utk bkak brg2 yg aku simpan dlm plastik..
then aku ambik mana yg elok lg..
frame yg lawa tu harus la disimpan..
tp gmbr yg dlm tu haruslah jadi mcm ni kn..

hehehe..
aku dh ok dh skrg..
dh leh terima keadaan skrg..
aku lebih sygkn diri aku dr dia..
hubungan aku ngan adik dia masih lg baik..
kdg2 tny gak keadaan mak ayah diorang..
aku xnk gaduh dgn family dia hanya kerana dia..
biarla dia dh bahagia dgn cara mcm ni..
aku mmg sakit mula2 tp skrg dh ok dh..
kdg2 terasa gak dlm ati bila kwn2 aku cite diorang ada terserempak ngan diorang dating..
cuma aku doa sgt2 jangan la aku jumpa diorang..
susah aku nk bina kekuatan mcm skrg ni..
aku tkt bila aku jmpa diorang aku jd lemah balik..
no no no..
aku xnk mcm tu..
come on..
lg 12 ari nk balik..
ya allah jauhkan aku dr dia ya..
aku sll dgr ayat mcm ni dr kwn2 aku yg pnah jmpa diorang..
"aku rasa ko lg lawa..bla bla bla"..
aku diam jela..senyum xpun gelak tgk kwn2 aku lg beria nk marah kdg2 tu..
"korang..dia jumpa org yg jauh lg baik dr aku la tu..rupa x penting kn"..
nk je aku ckp kt diorang mcm ni tp aku tgh tahan sedih sbnrnya bila dgr cite2 mcm tu dr kwn aku..
yela nk lari mcm mana..
nama pun dok tmpt sama..
mesti la terserempak kn..
aku xnk letakkn kesalahan 100% pd dia jgk..
aku tau aku pun ada salah jgk kn..
biarla..
aku xnk pk dh pasal dia..
dia dh bahagia..
baik aku pk pasal kebahagiaan aku..
cari kumbang jom??
hahaha..
malaih la nk cari kumbang..
biarla kumbang yg cari aku..
aci x mcm tu?
tengok la mcm mana kn..

p/s : nk cari seorang yg leh buat aku ngan family aku bahagia..jujur dgn aku n terima aku seadanya..agama tu penting..janji leh didik aku..amboi gatai la pulak entry kali ni..(blushing)

3 kata-kata:

ana said...

beli2 jgn x beli...

faten edura... said...

kak ana : kena mintak izin mak dulu..klu mak ckp bleh baru beli..hehehe

Ogy said...

haa mcm tu lah..pulihkan kembali semangat tu yea...chaiyok2...!!! :)