Friday, October 8, 2010

kawan aku..

entry kali ni aku nk cite pasal kwn aku..
kwn time sekolah dulu..
dia suka kacau aku..

after form 5 kitorang x jumpa2 dh..
ada dlm 5 tahun kot x jumpa..
then baru 2,3 ari ni jmpa dia dlm fb tu pun sb aku baru buat fb..
borak2 then dia ckp..
(ni agak2 la dialog kitorang tp aku x ingat la sebijik2 apa kitorang borak tu)

dia : aku femes seminggu ari tu..
aku : femes apa?xtau pun..
dia : ko x baca paper ke?
aku : aku jarang baca paper (dlm ati malu jugak wei sb aku xtau sgt perkembangan dunia ni)
dia : ko search nama aku nt ko jumpa la..
aku : xnk la..nt ko tipu aku mcm ko biasa buat kt aku..(xnk percaya la sb kt sekolah dulu dia suka sgt reka cite then aku percaya bulat2 apa dia ckp)
dia : hahahaha..ko ingat lg kisah dulu..
aku : yela..serik dh xnk kena tipu lg..
dia : ok2...xnk percaya sudah..tukar topik lain..

ari ni aku ada time free then xtau nk buat apa..
aku pun teringat kt dia..
try la search nama dia (dlm ati jgnla dia tipu aku lg..hehehe)
tiba2..

mak terkejut nyah..
kawan aku betul2 femes la..
hahahaha..
terer ko ya..
xsangka aku..
bagus2..
aku tumpang bangga sbg kawan ko..
nk tumpang glemer sikit..
wlaupun zaman keglemeran ko dh abes kot..
n cite ni dah basi..(bagi aku ni cite HOT)
tp xpe aku nk bangga jgk..
aku rasa nk ckp kt dunia yg ko ni kawan aku..
hahahaha..
mak lebih2 ke nyah?

tp serius la aku mmg bangga la..
hebat ko ek skrg..
bagus2..

p/s : entry ni aku buat khas utk ko..syed nur adaf zhafry ismail..tengok aku ingat lg nama ko tau..cite pasal dia ada kt sini..

2 kata-kata:

adaf zhafry said...

mak terkejut nyah..???

ayat bapok nie nyahhhh!!!
hahaaa....
tue la kan aku dah kata..xtipu...
thanks eduuu...

faten edura... said...

hehehe..jadi bapok sekali skala..