Tuesday, October 26, 2010

kami HN^3

kitorang geng kt kelas 4 org..
HN^3..
H-hetty noor syahida..
N^3-noor faten edura, nadirah, nur munirah..
kitorang klu ke mana2 mmg berempat..
dlm kelas mmg dok sama2..
group buat keje pn sama2..

kitorang ni konsep single..
kitorang mmg sume single..
kecuali nadirah (sb dia ada pakwe kot?)..
kitorang selalu ckp "cari kumbang"..
means cari jodoh la..
hehehe..
klu konon2 ada jmpa sorang kumbang mesti kena cari utk 4 terus..
utk kitorang 4 org la..

td dijadikan cite..
aku g kedai..
ada sorang kumbang hensem masuk kedai..
wat xtau saje..
yela walaupun aku sll cakap nk cari kumbang tp xde la aku nk gatal kn..
saje borak2 ngan kwn2..
ok smbung cite..
masa nk balik tu aku dgr bunyi syiling jatuh..
dlm ati "syiling lelaki tu jatuh"..
tiba2..
"akak" kedengaran satu suara memanggil..
sape lg dia panggil klu bukan aku..
sb dlm kedai tu aku ngan dia je customer..
aku pn pusing..
dlm ati "oh syiling aku rupanya"..
dia tunduk n kutip syiling aku..
then dia bg..
aku cuma ckp thanks je n senyum..
hahaha..
rasa sgt kelakar..

balik tu aku ckp kt housemate aku..
"jumpa kumbang hensem yg gentlemen kt kedai..siap tlg kutip syiling jatuh lg..tp dia panggil AKAK".."
hahahaha..
gile kelakar..

dirah..klu ko msti ko kata so suweeeet kn?hahaha


4 kata-kata:

H said...

mmg sooooo suweeeetttt..
alahai, melepas la seekor kumbang y budiman. nanti kalo jumpa kumbang budiman lagi, senyum la bagi dia cair. ghehehe

faten edura... said...

hahahaha..weh sejak bila hang tukar nama H ni?aku ingat Horatio dlm CSI miami tu..hehehe

ana said...

akak??? ok la tu...

faten edura... said...

kak ana : kelako la bila dia panggil akak tu..hehehe..rasa nk ckp "oit sy muda lg la"..hehehe