Monday, November 1, 2010

tag dari aqema ezzah..

hohohoho..firstly nk cite sikit pasal aqema ezzah ni..
hehehe..ni kwn baru aku..
baru je kenal dlm blog ni..
mula2 dia follow aku then aku follow dia..
sama2 org kelantan..
hopefully leh jadi kwn smpai bila2 ya..
hehehe..
ok masa utk jwb tag..

The rules :-

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you
If I tag you, its because i want to know more about you.



1- aku seorang yg sgt manja dgn family even ada sorang adik..
2- aku suka makan..n of cos aku ni GEMOK..hehehe
3- aku suka masak sb nt klu org suka makan apa aku masak, aku jadi happy..
4- aku suka baca novel..novel cinta..hahaha..jiwang la..
5- emm aku suka tgk kapal terbang, ketapi, masuk dalam terowong (habit aku yg pelik)
6- aku mudah syg org..
7- aku baru lps putus chenta..hahaha (motif bgtau semua ni???)
8- aku ada 7 adik beradik..3 lelaki 4 perempuan..
9- aku syg mak aku..sb aku ada mak je skrg..
10- aku skrg belaja netsenctric computing kt uitm..part 5..insyaallah tgh tahun dpn abes..amin
11- aku suka window shopping sb aku xd duit nk shopping..
12- aku suka dgr lagu korea n nyanyi (walaupun aku tau sore aku x sedap)
13- aku ada 6 org anak pmpuan aka my BFF (kak long,nani,norin,yah,ain,munie ngan kak de)
14- aku ada banyak nama panggilan (edu,faten,aten,dudu,umi,mummy,b)
15- aku suka berkawan dgn sume org..
16- aku seorang yg sgt sensitif..suka menangis
17- aku suka follow blog masak2..(akak2 sume sorry ya sy jadi silent reader pulak)
18- aku seorang yg happy go lucky tp sbnrnya dlm ati ada taman..hehehe
19- aku ada 12 org anak buah..ramai kn..
20- aku suke kaler pink..hehehe
21- aku suka tgk benda yg cantik (contohnya pmpuan yg sgt cantik,rumah yg cantik n sume la yg cantik sb cantik itu indah)
22- aku suka designing..dulu aku nk jadi fashion designer tp mak aku x kasi..hehehe..skrg dh keras kot tgn aku nk design2 lg..
23- aku suka angan2..hahaha
24- aku suka kucing ngan baby..tp baby x suka aku..kecuali khairina ngan haikal..hehehe
25- aku masih mencari cinta yg hilang (hahaha..xd idea dh sbnrnya)

ok..syarat dh cukup..
cukup 25 fakta pasal aku..
fakta ni bkn auta ya..
hehehe..
skrg masa utk tag 25 org..
ramai tu..
sape ya yg aku nk tag?
jeng jeng jeng..

- din
- oyie
- kak long aka mirazman
- ajim
- momoque (mrs jimjim)
- munie
- nadirah
- H (hettynsm)
- kak ana
- mama
- zaty
- kak chik aka chah
- kaem
- sape lg ek?sape2 nk jawab aku alu2kn..yang mana kena jawab gud luck ya semua..hehe..jgn mrh..

4 kata-kata:

akmaizzah.alias said...

heheh.. dear!
frenship poreber..
gomo kelate gomo..hehe

faten edura... said...

hehehe..gomo kelate gomo..

ana said...

wah jumpa geng nampak...hehehehe kak ana rasa cam dh buat tag nie...ingat2 lupa la

faten edura... said...

kak ana : hehehe..geng sekampung..yeke dh penah buat..hehehe..xpela xpaksa buat pun..hehe