Wednesday, November 24, 2010

contest :: kids & baby photo contest

hai sume..actually ni 2nd time aku join contest..ni pun sb cik etty aka kwn sekolah aku dlu yg tag..hehehe..tq cik etty sb tag aku..lgpun blog aku ni lama x update..hehe..aku masuk contest ni sb nk cuba nasib je.hanya suka2 saje..klu menang earring tu alhamdullilah..klu x menang xpela.. :)

syarat -syarat penyertaan.


1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:).. (dh follow dh)

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)
nak tag :
- kak ana
- hetty
- mama gee

- kak chik

- adek afiq

- aqema

- kizz

- momoque aka mrs jimjim

(setel sudah)


3. letakkan banner contest di sidebar anda. (sudah)


4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda.. (dh letak)


ni gambar anak buah aku yg ke berapa dh lupa sb ramai sgt dh..hehehe..nama dia muhammad akif irfan b mohd khairul nazir..panjang nama dia kn..dia skrg dok sarawak ngan mak ayah dia..aku suka gambar ni sb gambar ni sgt suweeet sb dia pakai baju melayu n tersipu2 malu gitu..actually gambar ni time raya tahun 2008..so suweet kn.. :P

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini. (sudah)

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest. (sudah)

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang. (sudah jgk)


tarikh tutup sehingga 15 Disember 2010 .


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.
(jeng jeng jeng..i like..earring tu..hehehe..xpe2 cuba nasib setelah kalah utk mendapatkn set correlle ari tu..hehehe)

semoga kali ni bertuah..hehehe amin.. :P






2 kata-kata:

ana said...

gud luck faten...

faten edura... said...

tq kak ana..akak xjoin ke?