Sunday, November 14, 2010

3 idiots

gambar dr encik google

kali ni aku nk kongsi pasal satu cite hindustan..
al kisahnya kawan aku yg bgtau pasal cite ni..
dia ckp cite ni cite wajib tengok (istilah kitorang la hehe)..
so aku pun copy la cite tu dari dia..
aku bajet cite hindustan ni mcm cite hindustan yg lain la kn..
gaduh2..kapel2..nyanyi pastu awek dia gile seksi..
skrg ni bollywood dh mcm hollywood..
seksi manjang..
dh xd cite best mcm zaman shah rukh khan dlu..
ok2 stop bebel..
smbung pasal cite 3 idiots..
lps kwn aku ckp mcm tu aku ingat nk tgk la mlm lps exam tu..
lps tu ada la sorang lg bagi pendapat yg cite tu mmg best gile..
so aku pun excited la nk tgk..

mula2 tgk mcm best dh..
lama2 tgk mmg best..
smpai abes pn sgt best..
aku gelak besar kot..
smpai yah kt luar dh gelak2 dgr aku gelak..
cite tu sgt2 best..
jalan cite dia sgt lain ngan cite hindustan lain..
ada lawak..ada sedih..ada pasal friendship..
mmg ckup lengkap perencah dia..
xd adegan yg x logik mcm belasah2 org jahat then baru la polis smpai..
hehehe..

nk preview sikit pasal cite tu..
dia pasal 3 org sahabat..
rancho, farhan ngan raju..
bestfriend la 3 org tu..
mmg diorang 3 org ni sgt baik antara diorang..
snggup buat apa saje utk kwn2 diorang..
emm nk cite mcm mana lg ek..
kena tgk sendiri la..hehe
tp aku suka lagu dia..

Give me some sunshine
Give me some rain

Give me another chance
I wanna grow up once again

aku bagi 5++ star out of 5..hehehe
sgt2 best..

1 kata-kata:

ana said...

dh tgk cete nie..memang best!