Wednesday, June 3, 2009

rutin hidupku...

di kala ini aku sedang menghitung darjah kebosanan aku...huhuhu
setiap hari aku wat benda yg sama je aku rasa...
berat aku pn dh bertambah agaknya..hahahaha

rutin aku bermula dr selepas subuh..

7.30 - jadi driver adik aku...bkn sebarangan driver tau.bwk honda lg ni..hehehe..
tp bwk bertenang.
sebenarnya aku bwk moto honda yg lama 2...hahaha..moto 2 la byk berjasa kt aku..syg ko
moto..muaaahhhhh.

8.00 - balik umah jadi suri rumah...
+ kemas rumah (wajib)
+ masak breakfast (kalu rajin)
+ jemur baju kt ampaian (kalu rajin gak)
+ emm xd dh kot..hehehe

9.00 - dh siap keje..masuk bilik bukak laptop..dgr lagu ke..klu rajin ak mandi...hehehe..klu tk
mandi nt la...xpon aku YM...borak ngan kwn2...smpai la mak aku panggil..hehehe


12.00 - aku amek adik aku.sbnrnya aku jd driver dia time cuti sekolah n ari jumaat sabtu je..

12.30 - tolong makaku masak..tajamkan skill memasak aku..hehehe

2.00 - pas zuhur,makan aku bkak laptop lg..xpon tgk tv (kalu ada cite best)..kdg2 tido..mak aku
ckp aku ni dok besarkan badan je..hehehe...

5.00 - kdg2 lepak luar rumah..wat apa2 xtvt yg menarik..bosan sgt kn.

7.00 - mandi smyg and online jap sementara tunggu isyak..

9.00 - kalu ada kwn ajak chat,chat je..xpon tgk tv (kalu ada cerita best)...

haa..time tdo ni la aku failed..aku ada masalah susah nk tdo tiap2 mlm..so aku kn tgu mata aku tertutup ngan sendirinya...hehehe.ni la life routine aku...sama je tiap2 ari..xd apa yg menarik..


kalu ada kenduri,aku pn join sekaki g mkn free..hehhee sape xnk mkn free kn..

hahaha..so sekarang aku kn g fetch adik aku balik tusyen...bubye..

p/s : ni aku wat comeback spesel utk kwn aku (farihah a.k.a oyie)...hehehe...aku dh kembali
oyie..aku pon bosan mcm ko...

3 kata-kata:

muNee said...

mmg bosan kn ble cti nie...
ari2 wt bnda yg sama je...
xde perkara br pn...
huhuhuhu...

edura said...

tau xpe..aku pn dh makin bulat nie..hahaha..kang korang x kenal aku lak bila dh jumpe nt..hahaha..yela asyik makan tdo aje..huhu

muNee said...

sama la ngn ak...
pas mkn tdo...
xpn pas tdo bgn je trus mkn...
hahahaha...