Monday, June 22, 2009

~~:..hari yg sangat penat..:~~

ari ni aku bgn awl2 pagi..kol 6 pg...(teringat zaman praktikal dulu)...tp ni bkn nk g praktikal tau..nk g medical check up je..yela klinik yg aku nk g ni pon juz klinik kerajaan..dktr pon xramai.then diorang just amek 10 org utk wat medical check up dlm sehari..2 pn bkn ari2 tau..ada hari2 tertentu...so pg td aku berangkat ngan mak aku awl2 pg lg..seangkatan ngan adik aku nk g sekolah..tp aku wat rilex aku la (sbb aku ingat xd org nk g awl2 pg mcm aku ni)..BUT smpai je kt sana rupa2nya ada dh org menunggu..huahuahua..nsb bek mak aku gesa aku pg td..klu x xdpt la aku wat medical check up ari ni...huhuhu..bkak je klinik sume org serbu..aku dpt no giliran yg ke 5..pas2 x sampai setengah jam je, terus penuh klinik 2..ngan org ngandung lg..ngan nk wat medical check up lg...huhuhu..rimas lemas hampeh sume ada...ingatkn giliran yg awl dpt siap awl..tp TIDAK..dipendekkan cite la kn..aku siap sume sekali dlm kol 11 pg..4 jam aku bertapa kt dlm klinik 2...hahaha..x penah lg aku cipta sejarah ni.then yg pelik nye akak yg dpt no giliran 1 tu x siap lg..nape aku yg siap dulu..hahaha..sgt kelakar.sume patient ari ni sgt tensen tau..sian dorang..walau pape pn gud luck kepada sape2 yg nk sambung belaja nt..mahupun matrik,diploma,ijazah,master or masterji sekali pn...hehehe

p/s : doktor kt sana hensem siot..hehehe..nama dia muhd shaifu nizam..nt aku bg korang tgk dia sain autograf kt borang aku..(padahal sain pengesahan je..hahaha..saje nk bg korang jeles)
alamak terlebih sudah..hehehe..marah lak hubby i tu..hahaha
sorry bang.. :P

2 kata-kata:

muNee said...

kte sama...tp ak lg lama...hmpr 5 jam...ak pn ade autograf gak...doktor pn hensem wlupn tua skt...huhuhu

namaku faten edura... said...

nk jugak menang ngan aku munie ni..hahahaha