Monday, April 27, 2009

aLkiSaH @ NooDLe sTatiOn

hahaha..mula2 aku nk gelak puas2 dulu sbb bg aku cerita ni sgt kelakar...alkisahnya aku n family
aku bersantap kt noodle station sabtu lepas...abg aku yg belanja...dhla wat malu je sbb aku xtau
nk order apa..dh buku order dia tebal mcm kamus..x sempat aku nk pilih dia dh dtg...huhuhu...ni lom start cite lg..baru masuk mukaddimah dia...dlm 5 minit waiter yg agak hensem 2 blah setelah ambik order kitorang,ada one group of girl masuk..gaya dress mcm budak kl....ada sorang dak 2 kasut dia sgt cantik...hehehe..(aku bkn tgk kt muka diorang sgt pon)...bile diorang duduk 2,diorang bukak cite..volume yg paling kuat...budak sorang 2 cakap mcm noodle station 2 mak bapak dia pny...dgr diorang bercakap aku terkejut..diorang cakap kelantan beb..hahahaha...aku ingat budak kl td..dr cite diorang 2 aku dpt tau yg dak sorang 2 x puad ati ngan kawan diorang yg kt umah..pas2 die leh call n wat loudspeaker ckp gaduh2 ngan kwn die 2...cakap kwn die 2 talam dua muka la apa la..abes segala binatang dlm dunia ni dia hadiahkan utk kawan dia 2...hahahah..aku ngan akak ipar aku dh berapa kali wat muka bosan...yela..agak2 la nk bukak cite kuat2 pon..nk bukak cite pn g la kedai mamak 2 dik oi!!!mamak spicy 2 dekat je...saja nk publisiti murahan la 2...aku smpat ckp kt akak ipar aku "adik oi..balik la umah.esok sekolah.."pas2 kitorang gelak...hahahaha..dr kitorang makan smpai la kitorang balik 2,x abes lg persidangan diorang 2..masalah nye diorang x order satu hapa pon...huhuhu...waiter kt situ pn agaknya takut nk halau diorang..hehehe...

moral of the story : jangan la wahai kawan2 ku mencari publisiti murahan seperti itu..hahahaha

2 kata-kata:

inspiration said...

you are very nices,
can you give me your contack number?
thanks

inspiration said...

boleh ga aku ketemuan ama kamu di malaysia?