Wednesday, April 22, 2009

aKu Yg xTaU nK BebEl aPe.....

semakin nak abis praktikal semakin xtau nk bebel ape dlm blog nih...hehehehe...tp yg penting aku dh jd separuh waras dh sbb dk pikir pasal report n project..ahad ni aku ngan mira akan berangkat ke UiTM Machang..nk jmpe supervisor aku..dhla ERD xreti nk wat...tulung!!!!!!!kitorang kt klntn present 29 n 30hb..tp xtau lg sape yg present antara 2 hari tu..nanti kitorang akan dimaklumkan kemudian...takut wei..takut100x..huhuhu..sbnrnya aku byk bnda ni cite kt korang sume tp sume nye x terluah ngan kata2..hahahaha..waaaaaaaaa..mcm mane ni..esk dh last day aku praktikal.nway aku sedey gak nk tinggal TNB ni..wlpn aku x best dk sini...tp tahla..nt nk masuk degree pon aku takut gak..weii edu.ko ni asyik takot je (cakap kt diri sendiri)...dulu aku ada mslh ngan jiwa tau..hehehe..asyik nk tensen je.tp pas aku dgr ceramah dr fadzillah kamsah yg aku donlod sndiri,alhamdulillah aku ok skrg.. :)

p/s : to all my friends,aku rindu korang sgt2..korang rindu kt aku tk?

5 kata-kata:

muNee said...

bebel je la apa2 pn edu...
ak present 15/5...
smuanya ari yg sama...
siap da tau tmpt lg...
ak pn rndu ko jgk...
hahahaha(",)

mAT SobRi said...

mak aaih,lmbt btol munee pesent..byk g la mse tuk prepare..

oyiesan said...

rindu!!!!!!!!!

edura said...

oyieee...ko rindu byk ke sket?hehehe...

muNee said...

lg lmbg lagi cuak r mat sob...
cuak gle ak...