Saturday, May 21, 2011

sekembalinya cik puan faten edura

assalamualaikum..
jangan sesape ada muntah baca tajuk entry aku ya..
yela xd angin ribut tetiba dpt title cik puan..
kehkehkeh..
skrg ni simpton kemalasan meng"update" blog sgt la ketara..
ni nk mandi n makan pun malas..
adehh apa la nk jadi cik puan faten edura oi..

sekarang ni budak2 uitm sume cuti semester..
cuti panjang woo bulan 9 lps raya ni masuk sem baru..
tp haku???
masih berada di shah alam demi sebuah certificate..
certificate yg akan ikhtirafkan aku sbg developer web yg berjaya..
cewahh betul ke apa aku ckp tu?
tp aku mmg berada di sini utk training for asp.net developer..
untuk microsoft punya certificate..

ari pertama n kedua training utk softskill..
cara nk tingkatkn keyakinan bagai la..
then macam2 la..
ari 1st aku g kursus tu mmg balik tu terus pengsan!!!!
kol 9 mlm aku dh gol..
kelas everyday kol 9 pg smpai 5 ptg..
klu gini gayanye mcm mana aku nk keje nt?
pastu klu kawen nk balik uruskn umah lg?
klu dh ada anak uruskan anak lg?
wah pengsan2..
tp aku tabik la kt akak2 yg bekerjaya ni..
yg ada family..
lps balik keje leh uruskan rumahtangga ni lg..
agak2 aku leh x jadi mcm diorang satu ari nt?
insyaallah ye x..

so ari minggu yg permai ni aku nk rehat puas2..
nt la aku cari idea nk bebel apa kt blog ni..
haa pok cik yg femes tu baru sembuh demam..
gile lama dia demam kali ni..
risau jadi pape je..
adeh pok cik pok cik..

p/s : next entry xtau bila plak..dia kena tgk kerajinan cik puan faten edura ni.. =)

0 kata-kata: