Sunday, July 11, 2010

my new stuff




mana new stuff aku agaknya?hehe..sbnrnya new stuff aku broadband tu..dpt fifa 2010 pny modem..lama dh aku berkenan modem tu..dpt pulak bear biru tp syg ada england n portugal je..aku ckp xnk sb germany xd..last2 org celcom tu bg aku yg portugal punya..baru je guna broadband ni..ok ke x xtau lg tp hope ok la kn..mlm ni final fifa..oppa ckp xnk tgk sb kelas dia kol 8.30 pg esok..housemate ni xtau la mcm mana..kak long mesti nk tengok tp xkn kitorang berdua je g tengok nt..germany menang semalam mmg berita gembira la bg aku..hehehe..yg wallpaper laptop aku tu aku start pakai masa tgh2 world cup ari tu..semangat germany punya pasal tp tu pemain yg lama..mlm ni aku xtau sape menang..ikutla sape menang pun sb spain ngan belanda tu aku xtau langsung sape pemain dia..hehehe.ikutla sape bwk balik piala pun asal germany dh dpt no 3..i like~

p/s : gambokabur semacam..sori la yek sb guna kamera biasa je..

0 kata-kata: