Saturday, July 31, 2010

finally

finally..
aku dh boleh bernafas..
setelah projek network design aku dh siap..
tu pun dengan macam2 cabaran..
2 hari dok umah nadirah..
2 hari x cukup tdo..
tdo kol 6.30pg..
orang lain time tu nk bangun dh tp aku br nk tdo..
setelah bermacam2 halangan dilalui oleh kami berempat kami berjaya..
tugasan kami ialah..
setup internet connection using linux OS..
satu laptop akan jadi server then dua laptop lg try to get connection from that server..
penat2..
next lab dengarnya satu laptop kena jadi router..
macam mana la nk buat tu..
guna linux pulak tu..
laptop ni dh ada dua OS sekarang..
leh guna linux or windows..
makin dekat nk grad makin susah..
minggu ni minggu paling tough..
ni pulak rasa macam nk demam..
tdo pun rasa mcm x cukup..
penat2..
ni pun baru berpeluang berblogging...
baru sempat spend masa utk diri sendiri..

p/s : my mom call petang td suh balik kampung sb rambutan dh masak..sonoknya...

0 kata-kata: