Thursday, May 20, 2010

mode :: celaru

org lain dok cuti semester..
dok bwh ketiak mak masing2 lg..
tp aku still dok melangut kt shah alam ni..
huhuhu..
nk x nk aku kena amek intersesi ni..
aku nk ringankn sikit beban aku masa semester depan2 nt..
sb aku dh nk masuk final year..
akn busy dgn final year project..
waaa..
aku nk buat apa utk final year project nt?
sistem?
networking?
security?
tidak2..
aku xleh amek security..
sblm aku hack org, org hack aku dlu..
wahahaha..
haru2..
so mcm mana ni?
apakah pilihan aku?
celaru2..
mati gua..
p/s : kpd nadirah,munie n hetty selamat bergumbira di rumah..doakan aku x gila berada di sini..hahahha

7 kata-kata:

muNee said...

ak akn doakn ko xgile....hehehe
ak pn xde la best mane duk umah nie...membesarkn bdn je nie...huhuhu...ak pn mcm ko la...xtau nk wt project apa nie....:-(

faten edura... said...

ala..sekurang2nya ko leh g tgk wayang..
leh g jj yg dpn umah tu..
kitorang xleh jalan mana dh sb xd duit..kn wat perintah berkurung skrg..
hahaha..
tp diorang ckp nk g tgk cite dua alam nt..xtau jadi ke x..
nk g..huhuhu

muNee said...

2 pn klu ade yg ajak...
klu x,duk umah je la...
nk g jj pn kne la ade teman...
klu g jln sorg2,mcm klakar je...
klu ikutkn ak pn xleh kuar sb xde duit,nie pn ak pnjm kt mak ak dlu...hehehe...
cte apa 2??xpnh dgr pn...

Hettynsm said...

doakan jga edu baik disana...
aku xbt pa pn.. dok rmh ja
dh mcm badak sumbu berendam dgn lptp ja memanjang.. hahaha
fyp runsing gak ne..
search tajuk kat intnet power ja... xmampu aku nk bt kang.. TAKOT nya~

faten edura... said...

munie : cite dua alam tu cite seram..ada ari tu nmpak dlm paper

hetty : ala aku kt sini pn mcm badak sumbu jgk sb dok dpn laptop je..tdo mkn main games tgk cite..hahaha

muNee said...

ak br tau cte 2...dgr kt radio smlm...hehehehe

oh etty~ said...

edu da final year yep? syioknye