Saturday, May 29, 2010

jalan2 tengok wayang dengan osmate..

kitorang dh plan lama nk kuar tgk wayang ari ni..
mula2 plan nk tgk cite dua alam dr che rozmey tu..
sekali x kuar panggung lagi..
so kitorang pakat nk tgk nightmare on elm street..
itu atas cadangan kak de..
hehehe..
so kitorang anak2 dara sekalian ni kuar umah lepas zuhur dlm area 2 ptg..
smpai jusco bukit raja terus g beli tiket wayang..
then jalan2 wat sakitkan ati..
kenapa sakit ati?
sb tgk brg2 yg ada diskaun tp xd duit nk beli..
hehehe..
sakit ati kan..
so kitorang semua jalan sambil berlagak x nampak semua tu..
alhamdulillah xd yang tergoda dgn diskaun2 tu semua..
dh dekat 4.30 kitorang masuk panggung..
baru kejap start cite tu aku dh rasa nk menangis..
rasa nk lari balik umah..
sb cite tu takut sangat..
pusing kanan pgg ara..
pusing kiri pgg kak de..
telinga tutup..
mata jangan cakap la..
mmg bukak sikit je..
sgt penakut ok..
rasa xsempat nk tarik nafas..
bagi aku cite tu takut sangat2..
nk tgu abes cite tu mmg aku xsenang duduk la..
lepas tgk cite kitorang g tesco extra pulak..
beli brg2 umah..
then smpai umah dalam kol 9 mlm..
sgt2 enjoy..

p/s : esk byk sgt agenda..1)sepupu aku grad uitm esk.sidang pg..2)ada discussion group..3)ingat nk dating dgn oppa..n lastly aku buat keputusan bahawa AKU AKAN KE DISCUSSION GROUP..huhuhu..sori abg sb xleh dating esk..lain kali kte kuar ya..

3 kata-kata:

mirAzman2PM Purply said...

hahaha...akhirnya dpt gak kita kuar berlibur...yippeee....

faten edura... said...

itula kak long..
walaupun mlm tu mumy demam sb tgk cite tu tp kte ttp best kuar berlibur..
huhuhu..
next time wetworld???
hehehehe

::Mamalyna:: said...

akak sangat2 tak berani tengok citer hantu or seram2 nie...