Monday, May 10, 2010

i'm so sad..

mlm td umah my oppa kn masuk pencuri..
semua fon housemate dia hilang..
termasuk fon my oppa..
nasib baik duit dlm wallet dia ada rm8 je..
aku ralat sekali bila fon dia hilang..
sb fon n no tu..
no tu byk bg kenangan..
kitorang beli no tu sama2..
bkn no kapel..
tp no tu xd beza dgn no aku..
cuma tukar sikit je..
no semua sama..
kedudukan je berbeza..
aku cukup syg no kitorang ni..
tp no tu dh hilang..
aku sedih sgt..
aku nk buat balik no tu kt celcom centre..
agak2 berapa kalau kte nk buat balik no yg hilang?
aku nk no tu..
patutla pg td ada satu no yg aku xkenal call 3x..
aku silentkn fon masa tdo sb aku tdo kt luar dgn baby n mak aku..
bila aku tnya sape dia cakap nama dia afiq..
mula2 aku ingatkn afiq kawan aku tu..
lps tu dia tny aku sape..
aku pn pelik..
aku pn diam jela..
ptg td baru aku terfikir myb afiq kwn oppa..
ada apa2 jadi kt oppa ke..
mcm2 aku pk..
aku pn msg balik si "afiq" tu tny kenapa cl smpai 3x pg td..
td dia xjawab knp dia cl..
then dia tny lg aku ni sape..
aku pn diam la..
dlm ati mcm2 rasa ada..
risau sgt2..
then 15mnt lps tu oppa cl guna no baru..
dia pn cite semua..
betul la apa aku rasa..
something bad happen kt oppa..
emm buat aku risau..
skrg pn aku rasa sedih + risau tanpa sebab..
adoyai..

p/s : pencuri tu mmg xd ati perut..kalau dia masuk rumah org lain pn aku geram jugak..teringat cite nadia kena ragut kt stesen minyak ari tu..aku cukup suka kalau pencuri tu dpt balasan cash terus..menyusahkan orang je..

2 kata-kata:

Mama Awisy said...

takpe..doa je mesti pencuri tu dapat balasan cash kat dunia pastu balasan kat akhirat pulak..
biadap punya pencuri..menci!!

tetiba emo..

faten edura... said...

hehe..sabo akak..semalam sy pn nak marah sgt..tp xpe..mesti dia akn dapat balasan terus..mesti punya..