Saturday, December 4, 2010

kes copy and paste pulak..

ari ni ramai plak yg wat pankek as a breakfast..
hehehe..
ingatkan aku sorang je..
rupanya kak hana jepun ngan kak izah muffin love pn wat pankek jgk..
sejak aku pndai wat pankek ni asyik rasa nk mkn je..
hehehe..best2..
tp nk buat pankek tu menjadi mcm akak2 lain dok wat mmg bnyk kali cuba baru berjaya..
bila dh jadi tu mmg seronok gile kot..
mula2 buat ada x letak apa dh lupa..
lps tu aku study balik..
tgk resepi akak2 lain ngan google resepi yg paling simple..
n alhamdullilah skrg pankek aku dh normal..
gebu macam akak2 lain dok buat..

lps tu td terkejut jgk tgk isu yg femes di kalangan akak2 blogger ngan abg2 blogger..
sb ada org copy and paste gmbr sekali ngan resipi tanpa ltk link diorang..
ada jgk org mcm tu eh?
aku nk copy resepi akak2 pn takut...hehehe
aku salin dlm buku je then lps tu cuba..
thanks ya akak2 sume.. :)
paling xleh blah org tu siap amek sume ayat2 yg blogger original tu tulis..
yang aku smpt baca yg kak hana jepun pny..
abes sume kata2 kak hana dlm tu dia amek..
mmg sng sgt keje si pen"copy" tu..
mcm nk masuk contest la plak (mcm copy sume wat sticky mode tu)..
mcm abg mat gebu n akak2 lain ckp..
klu nk copy letak la link diorang..
teringat masa belaja BEL ada pasal plagiarism..
sepanjang jalan dlm UiTM pn ada banner pasal plagiarism..
hope kes ni cpt setel.. :)

0 kata-kata: