Wednesday, December 9, 2009

gile scary weh!!!!

AKU KENA TAHAN POLIS..what?????

biar betol..tp tula hakikatnya...huahuahua...
alkisahnya mcm ni...

ari ni mmg catat sejarah dlm hidup aku..
pg2 aku dh jejak kaki dlm balai polis...
kali ni bukan kena tahan lagi..
aku teman mak aku wat report ic mak aku hilang...
selesai semua aku balik then amek sepupu aku pulak...
dia nk g fotostat slip spm dia sb nk mohon masuk kptm..

aku suh dia bwk moto...
mcm biasala sb aku x mahir sgt bwk moto ni..
kalau ada dia mmg dia yg bawak...
oh ya balai polis yg aku g td dekat je ngan umah aku...
n kedai fotostat tu pulak depan balai polis tu...
haru x?

then kitorang elok je parking depan kedai fotostat tu..
x perasan kete sebelah tu KETE POLIS!!!!
hahahaha...
abg polis tu terus datang dekat kitorang mintak ic..
nk xnk kena bg jela..
dhla sepupu aku tarak lesen...
moto aku pn x lepas tu...

abg polis tu suruh bwk moto n kitorang sekali masuk balai...
nk nangis dowh...
tp relax dlu jalan masuk balai...
tp x msuk dlm balai tu..
dok lama sebelah balai...
mula2 abg polis tu garang..
marah2..
siap gaduh ngan sepupu aku lg...

cakap punya ckp kitorang ckp kitorang xd duit kalau nk byr saman...
aku cakap la aku belaja lg..
dia tny aku belaja kt s.alam..
dia ckp dia biasa ngan uitm tu...
so kitorang borak pasal uitm tu lak..
last2 dia bg peringatan terakhir..

jangan buat lg n lain kali pakai topi keledar walaupun dekat je..
tapi sumpah..
muka aku ngan sepupu aku mesti pucat gile...
nasib baik abg polis tu leh tolak ansur..
tapi sumpah kitorang xkn wat lagi dah..
aku memang serik gile dowh..
walaupun aku x bwk moto tu pun..
tobat serik..
tapi xtau la kalau org lain mcm mana..
tapi aku mmg TOBAT SERIK...

p/s : terima kasih ya abg polis..sumpah lain kali kitorang x wat lagi..serik sangat2 dh..


3 kata-kata:

muNee said...

apsal ko x goda je abg polis 2??mst dia bg lps tnpa byk soal...hahaha

faten edura... said...

ingat nk wat mcm tu jugak munee weh..tp gila takut dowh..x sempat nk pk taktik goda tu..hahaha

KizZ said...

Hye..jom terjah Kizhanie Miscshop,menjual macam2 pakaian murah dan berpatutan serta tawaran menarik+temphan edit gambar..TQ

www.variatykizhanie.blogspot.com