Thursday, November 19, 2009

berangkat ke kulai

malam ni aku akan berangkat ke kulai..utk apa?ha itu yg aku xtau..hahahaha..
korang jgn lyn ayat ni..klu sape dh tgk cite los dan faun msti korang paham..ni la ayat yg paling xleh blah..khir rahman pny pasal la..hahaha..ok2 smbg cite..malam ni aku,my mom n my sis nk g kulai..umah kekanda terchenta..dh 2tahun xjumpa tau..so dgn kelapangan yg ada maka kami rombongan cik khadijah akan berangkat ke sana menaiki kereta lipang dan dijangka akan tiba di kulai pd keesokan harinya..pukul berapa?ha itu yg aku xtau..kitorang balik 28hb and dlm masa yg sama aku xdpt nk baca blog2 korang yg aku suka baca tu..huhuhu..sedih..tp xpe2 aku balik nt aku baca puas2..sebenarnya aku xtau nk ckp pasal apa..kering idea nk berblog..tp sekarang ni msim ujan kn..tdo pn best ni..dhla pg td bgn awal..ceh2 nk masuk bakul angkat sendiri la tu..yela di kala ptg yg sejuk ni katil memanggil2 ku..bantal busuk pn sama..tp kena tggl bantal busuk ni.xleh bwk g kulai..xmuat beg..yela mak aku bwk brg utk abg aku dh sekotak..klu bleh sume dia nk bwk..aku dh scan mana yg perlu n mana yg xperlu dh tu..xkn nk bwk sume kot..byk sgt wei..nk turun ketapi nt mcm mana la..so oleh kerana aku balik pd ari raya kedua maka aku nk ucap selamat ari raya aidiladha utk semua blogger ye..maaf la ya awal sesgt ucapn ni.tp aku nk ucap jgk..jgn mkn daging byk sgt nt darah tggi..(mcm aku.hahahaha)..akhir kata..aku mau tdo..hehehe..

0 kata-kata: