Friday, January 7, 2011

i'm back

salam semua..
lama sgt aku x update blog ni..
sgt2 x sempat..
blog2 yg aku follow pn x terbaca..
anyway happy new year (walaupun dh agak terlambat)
nk share kisah new year aku utk tahun ni..

31hb Disember 2010
aku bertolak dr kelantan ke shah alam dgn bas..
bas tu sgt laju..
bwk dgn merbahaya kot..
kecut perut aku..
dhla ujan time tu..
tp alhamdulillah slamat smpai shah alam..
smpai shah alam dlm kol 7.30 mlm..
mlm tu mkn dgn kwn2 kt restoran dpn umah..
then kitorang (aku,nani ngan ain) g icity nk smbut new year..
dlm kol 11 kitorang g sana..
jalan kaki je sb dekat sgt ngan umah aku..
mak ai ramainya org..
jalan2 tgk booth kt situ..
terserempak ngan tiz zaqyah..
dia lalu sebelah aku tp aku x perasan..
ain ngan nani yg perasan..
then tgk firework..
sgt2 best..
balik umah terus lps tu..

1hb Januari 2011
keluar g plaza alam sentral dgn nani ngan kak long..
cari barang..
then balik sunway umah kakak aku..
tolong dia mengemas umah baru dia..

2hb Januari 2011
pagi2 dh kuar g KL..
g sogo sb nak cari barang hantaran utk majlis akak aku nt..
jalan kaki merata..
penat sgt..
g putra beli tiket balik kelantan..
then baru balik shah alam..
naik train dgn org yg sgt ramai..
kakak aku turun seri setia then aku turun shah alam..
smpai umah dkt kol 7..
sgt penat..
esknye kelas..

kesimpulannya awal tahun aku utk tahun ni sgt penat..
azam tahun baru??
mesti la ada tp biarla rahsia..hehehe
sekarang bila dh start sekolah ni mula la risau pasal final year project..
nk abeskn sem last ni mcm mana la..
risau..
semoga semuanya berjalan lancar..

p/s : mlm ni balik kelantan..dgn bas lg..doakan aku selamat smpai.. :)

4 kata-kata:

Bada said...

penatnye la aku jadi ko..
letih bebenor..
hihihii..;D

faten edura... said...

sgt penat cik bada..
mmg jadual weekend aku fulled skrg..hehehe

Bada said...

ngape??
ngalah kan YB ye ko..
hihi..:D

faten edura... said...

aku YB baru..hahaha..