Wednesday, June 16, 2010

1st award


yeah..
actually ni 1st award aku dpt sejak aku jadi blogger..
award ni zaty yg bagi..
kwn aku dr form 1 smpai form 5..
excited ni..
hehehe..
tq byk2 ya cik zaty..

1/ What do you feel to know that you got this award..
= oh mesti la sangat2 hepy sb ni 1st award yg aku penah dapat..
2/ List down 7 blogs that deserve this award..
= kak siti aka mama awisy
= kak ijan aka mamalyna
= kak chik aka mok chah
= nadirah
= munie
=hetty
= ajim



10 kata-kata:

muNee said...

nama ak pn ade...hehehe....
btw,gmbr slide show ko ade yg sensored la....hahahaha

muNee said...

tmbhn,congratz dpt award nie...;p

faten edura... said...

hahaha..yeke?
segala kesulitan amat dikesali la..
gambo tu ntah dtg dr mana..
huhuhuhu..

muNee said...

hahahahaha....;p

Anonymous said...

-nad mls login-

hehe, thank you edu!
amek award ni means letak kat page aku la kan..? :P

Hettynsm said...

wah edu terima kasih coz sudi bg award...
nk kna buat entri kat psl award ne??
xreti la...

faten edura... said...

utk cik hetty n cik nad :

aku copy dr blog kwn aku gmbr award ni then aku tepek kt blog aku..

jawab soalan no 1 and no 2..

mcm tu je kot..

hehehe..

Mama Awisy said...

tqvm dear..

chah~ said...

huhu.. thnx ya b..

oh etty~ said...

congrates dear :)