Wednesday, September 9, 2009

09-09-09

tarikh yg lawa..
mcm aku..(hahahaha)..
ari ni..
aku kena submit report network configuration..

pg td aku menunggu any msg dr kwn2 or sensei aku..
memaklumkan sama ada kelas jepun aku ada ke tk...
dlm ati berharap semoga xd..
sbb klu ada kelas maknanya ada TEST!!!!
aku x study langsung..

so kelas jepun xd..
dtg kelas netsentrik kol 2 ptg..
belaja..
menahan boring..
tulis nota..
tengok muka classmate yg sorang2 mcm boring jgk..
muka xd perasaan sumenya..

then di kala ini..
next class after netsentrik..
kelas dynamic web..
lecturer ku udah masuk..
tp tgn masih lg laju menaip entry..

sudah2..
sila wat lab exercise..

p/s : ptg ni aku nk mkn nasi lemak tambah plus teh o ais..yahoo

3 kata-kata:

faten edura... said...

pelik2..awat entry aku jadi lain?ni aku baru edit balik..dk kuar perkataan kotak2 lak..huhuhu

muNee said...

muka ak pn mmg xde mood langsung...
lect 2 pn xmcm slalu(suka borak)..
mayb dia tau kte da bosan dgr dia cte kot...hahahaha

Mama Awisy said...

emm..bzar ramadan kat PKNS tu mest jugak kan..byk pilihan!