Wednesday, January 13, 2010

kebizian sudah bermula


setelah dua minggu semester baru bermula,aku sudah mula dihujani kerja2 yang sepatutnya..now aku kt cc sb nk cari bahan utk buat homework..tenet xd kt umah lg sb abg streamyx x menjengukkan muka lg..so lepas kelas xml programming kol 4 td aku ngan munie dtg la menjengahkan muka kt cc sek 2...mcm korang tgk gambar tu,keadaan kitorang bakal jadi mcm tu la..td lecturer security aku dh ckp "sem ni korang tdola ngan kabel sume tu"..waa abesla aku..then lecturer aku yg sorang lg pulak bercerita ttg FYP(final year project)...kitorang dh kn start cari tajuk sb sem dpn kn wat proposal dh..bila dgr cite dia tu aku rasa takut tiba2..huhuhu..
then ni homework aku x siap2 lg..tp stu soalan je lg..tiba2 aku rasa takut nk hadapi sem ni.rasa mcm sem ni byk sgt keje..then cuti sem ni ingat nk ambik short course..sbb nk habiskan subjek sblm last sem nt takut sibuk dgn FYP..adoyai..susah betul kn belajar ni...tp aku cuba do the best..project yg kena submit 29hb ni pn aku x tau nk buat apa lg..tp hopefully aku x stress sgt sem ni..insyaallah aku akn buat yg terbaik sem ni..

p/s : sgt rindu mak aku n khairina..

0 kata-kata: