Saturday, October 3, 2009

my besday...

30 september ari tu my besday..
mlm tu kitorang ada kt mcd sbb wat keje ramai...
so balik dlm kol 12 tgh mlm lbh..
dh genap 21thn umur aku...
sume org dh wish kecuali my oppa..
emm...
mana hilang dia..
aku harap dia yg ptama wish..
tp dia xd pn..
aku pn anta msg...
lama lps tu dia balas...
"hpy besday yg ke 22"..
WHAT??????????
aku br 21thn la...
hangin gak time tu..
umur aku pn dia x ingat ke?
emm..
then aku msg dia...
dia ckp dia tertdo...
myb mamai kot..
ok dimaafkan....
nk dijadikan cite mlm besday aku tu kitorang gaduh besar...
bkn pasal 22thn tu ya...
pasal bnda lain...
smpai ke pg esk kitorang gaduh...
esoknya kitorang x msg sgt sbb dia ada kelas..
kelas aku lak xd...
ptg tu dia ckp nk jmpa aku...
aku ckp xnk...
dia nk jmpa jgk...
then aku trn jmpa dia dgn muka sememeh (sgt x lawa..hehehe)
tau apa dia bwk?
bkn bunga...
bkn hadiah besar...
tp kek...
mgkin korang ckp bg kek pn nk kecoh...
tp aku sgt2 hargai apa dia wat tau...
sbb dia bkn jns suka bg benda kt aku tau...
aku pnah main2 ckp nk bear tau..
tp dia wat dek je..
dia mmg x mcm lelaki lain yg suka lyn makwe dia bg brg2 sume tu..
aku merajuk pn dia sll wat xtau je..
2la my oppa..
tp aku suka dia mcm tu..
dlm dia x kisah kt aku..
aku tau dia syg aku..
ceh ayat jiwang...
huahuahua...
selama ni dia xd pujuk aku ptg tu dia pujuk aku beria2...
mtk maaf byk kali..
xpnah2 dia mcmni..
tp aku hargai sume apa dia wat..
n aku harap kitorang x gaduh pasal bnda kecik lg..
emm..
p/s : sorry la klu cite ni leh wat korang muntah hijau...hehehehe

2 kata-kata:

chah~ said...

so sweet laa baby.. huhu.. nnti kim slm sama oppa ya.. ckp kak ipar paling cute kim slm.. huahuahua. nyway. hepi belated besday.. sori ek. lmbat wish..

faten edura... said...

thanks kak chik...syg kak chik..