Wednesday, January 27, 2010

genting day out!!!!yuhuuuuu~

sabtu lepas kitorang satu angkatan g genting..
35 org tau..
ramai gile...
anjuran sendiri2..
so naik bas kt kl sentral...
kol 11.30pg then balik kol 9.00mlm...
kesimpulannya best sgt2..

aku naik buai yg laju gile tu...
roller coaster...
yg mcm eye on malaysia tu..
tp space shot aku xnaik...
nk mampus naik benda tu...
hahahahaha...
gayat gile time naik cabel car...
jom layan gambo..
layannnn~



n finally aku dapat bear from genting luck dr tgn hanis baling gelung tu masuk botol...sonok...




Friday, January 15, 2010

kita dilahirkan semuanya sama

"semua org dilahirkan sama..apa yg membezakan kita adalah jalan yg kita pilih...baik atau buruk.."

aku cukup suka dgn ayat ni..aku jumpa ayat ni dlm cite JIN NOTTI...cite tu myb lama dh tp aku baru tgk..cite tu agak kelakar then last sekali aku dpt sikit pengajaran dr cite tu..semua org sama..kita lahir spt kain yg putih..xd corak..kita yg corakkan hidup kte..apa yg kita nk jadi...nk jadi org baik ke nk jadi org jahat ke..

p/s : aku cukup suka cite PAPADOM ngan TAKEN..pasal pengorbanan seorang ayah kpd anak dia..

Wednesday, January 13, 2010

kebizian sudah bermula


setelah dua minggu semester baru bermula,aku sudah mula dihujani kerja2 yang sepatutnya..now aku kt cc sb nk cari bahan utk buat homework..tenet xd kt umah lg sb abg streamyx x menjengukkan muka lg..so lepas kelas xml programming kol 4 td aku ngan munie dtg la menjengahkan muka kt cc sek 2...mcm korang tgk gambar tu,keadaan kitorang bakal jadi mcm tu la..td lecturer security aku dh ckp "sem ni korang tdola ngan kabel sume tu"..waa abesla aku..then lecturer aku yg sorang lg pulak bercerita ttg FYP(final year project)...kitorang dh kn start cari tajuk sb sem dpn kn wat proposal dh..bila dgr cite dia tu aku rasa takut tiba2..huhuhu..
then ni homework aku x siap2 lg..tp stu soalan je lg..tiba2 aku rasa takut nk hadapi sem ni.rasa mcm sem ni byk sgt keje..then cuti sem ni ingat nk ambik short course..sbb nk habiskan subjek sblm last sem nt takut sibuk dgn FYP..adoyai..susah betul kn belajar ni...tp aku cuba do the best..project yg kena submit 29hb ni pn aku x tau nk buat apa lg..tp hopefully aku x stress sgt sem ni..insyaallah aku akn buat yg terbaik sem ni..

p/s : sgt rindu mak aku n khairina..

Monday, January 4, 2010

sy suka dia boleh tak?


saya suka dia..hehe
Gu Jun Pyo...
boys over flower...
cite ni dh lm..
tp aku baru tgk..
aku mmg selalu ketinggalan..
tgk cite tu sgt best...
Gu Ju Pyo...
mak aku ckp rambut dia mcm bunga kobis...
mak aku pn tgk cite ni tau..
kan cite ni ngah tayang kt 8tv..
dlu time kt KBS kitorang x tgk pun...
huhuhuhu...
tp aku suka sgt2 sgt2 kt dia ni...
so sweet bila dia senyum...
poyo je dia dlm cite tu tp dia sgt2 best...
ada x sape2 muka mcm dia?
hehe...
dh2...
baik aku blah...
bye2...
selamat thn baru 2010...
semoga tahun ni bg 1001 kegembiraan kpd kita semua...