Monday, November 30, 2009

peristiwa pelik...

masa aku balik dr kulai ari tu aku ada alami peristiwa pelik..
pelik tp bkn mcm cite antu tu tau..
pelik sbb dlm gerabak aku tu ada org yg pelik..
hehehehehe..
pelik sb mengigau..
xpnah2 aku dgr org mengigau sama ada naik bas or ketapi..
org tu siap menjerit..
satu gerabak bgn ngan mata merah sb bgn terkejut...
lena betol org tu tdo smpai mengigau...
heheheh..
yg sorang lg berdengkur sgt kuat...
aku xpnah dgr dengkuran sekuat tu...
tp xpela sume tu x ganggu aku pn sb aku dgr lagu kuat2..
hehehe..
tp wlpn aku psg lagu kuat2 tp aku msh dgr dua2 kejadian tu...
that's mean kejadia tu mmg sgt kuat...
hehehehe...
tp peristiwa beraya kt tmpt org mmg xbest..
teringat kt kg..
pg2 dgr takbir raya rasa sedih aje...
just g beraya kt pasir gudang je kt umah pak cik..
nsb baik pak cik xbalik kg klu x kitorang dk je kt kulai tu..
huhuhuhu...
skrg idea nk berblog xd...
xtau nk cite apa dh..
chow..

Thursday, November 19, 2009

berangkat ke kulai

malam ni aku akan berangkat ke kulai..utk apa?ha itu yg aku xtau..hahahaha..
korang jgn lyn ayat ni..klu sape dh tgk cite los dan faun msti korang paham..ni la ayat yg paling xleh blah..khir rahman pny pasal la..hahaha..ok2 smbg cite..malam ni aku,my mom n my sis nk g kulai..umah kekanda terchenta..dh 2tahun xjumpa tau..so dgn kelapangan yg ada maka kami rombongan cik khadijah akan berangkat ke sana menaiki kereta lipang dan dijangka akan tiba di kulai pd keesokan harinya..pukul berapa?ha itu yg aku xtau..kitorang balik 28hb and dlm masa yg sama aku xdpt nk baca blog2 korang yg aku suka baca tu..huhuhu..sedih..tp xpe2 aku balik nt aku baca puas2..sebenarnya aku xtau nk ckp pasal apa..kering idea nk berblog..tp sekarang ni msim ujan kn..tdo pn best ni..dhla pg td bgn awal..ceh2 nk masuk bakul angkat sendiri la tu..yela di kala ptg yg sejuk ni katil memanggil2 ku..bantal busuk pn sama..tp kena tggl bantal busuk ni.xleh bwk g kulai..xmuat beg..yela mak aku bwk brg utk abg aku dh sekotak..klu bleh sume dia nk bwk..aku dh scan mana yg perlu n mana yg xperlu dh tu..xkn nk bwk sume kot..byk sgt wei..nk turun ketapi nt mcm mana la..so oleh kerana aku balik pd ari raya kedua maka aku nk ucap selamat ari raya aidiladha utk semua blogger ye..maaf la ya awal sesgt ucapn ni.tp aku nk ucap jgk..jgn mkn daging byk sgt nt darah tggi..(mcm aku.hahahaha)..akhir kata..aku mau tdo..hehehe..

Friday, November 13, 2009

2012


ari ni aku ngan my oppa g jaya jusco bukit raja..
nk jalan2..
aku abes paper smlm..
dia abes pg td..
so kitorang nk lepaskn tension belaja..
nk smbt anniversary yg ke 2 jgk..
smlm (12.11)..
then kitorang masuk panggung...
kitorang tgk cite 2012..
org dk kecoh2 nk tgk cite tu kn..
so kitorang pn g la tgk..
tygn kol 7 mlm dh full..
kol 9 mlm pn full..
yg ada kol 4ptg je..
tu pn kitorang dpt tiket yg last..
dua tiket terakhir..
nasib baik kn...
tgk jam kol 3.15..
mkn pn x lg..
dlm ati berkira2..
then nekad nk tgk jgk..
pas mkn terus masuk panggung..
smpt la mkn cpt2..
ni aku nk cite pasal cite tu lak...
cite tu best..
sgt best..
takut (sbb pk klu bumi btol2 musnah mcm tu)..
mmg btol2 layan la tgk cite tu...
aku syorkan korang tgk la cite tu...
best..
mula2 mcm x best sgt..
tp bila masuk thn 2012 mmg korang xkn bernafas dgn btol la..
aku mcm semput tgk cite tu..
takut gile..
so komen aku utk cite tu ialah **** bintang...

Thursday, November 5, 2009

sy sgt bahagia...



sy sgt bahagia...
dh lama x bahagia mcm ni..
sgt2 bahagia..
x sia2 doaku selama ni..